# The Armed Forces (Naval Chaplains) Regulations 2009, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations—
(a) “the Act” means the Armed Forces Act 2006;
(b) any reference to a numbered section is to that section of the Act; and
(c) any reference to a chaplain’s commanding officer includes—
(i) the officer in command of any naval ship or establishment, or air-force station, in which the chaplain may be; and
(ii) where the chaplain accompanies any body (or any portion of a body) of members of Her Majesty’s forces formed under the command of a person appointed to be the commanding officer of the body, that person.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2009/826/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/armed-forces-naval-chaplains-regulations-2009/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

