# Army Chaplains Act 1868, Section 2: Interpretation of terms.


For the purposes of this Act the term “army chaplain” shall mean a commissioned chaplain to Her Majesty’s military forces in holy orders of the said Church; and the term “station” shall mean and include any camp, barrack, hospital, or arsenal, and property adjacent thereto, the site whereof is held by or in trust for Her Majesty.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Vict/31-32/83/section/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/army-chaplains-act-1868/section-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

