Article 2 Interpretation
(1)
(2)
In Schedules 1 and 2 hereto:—
(a)
any reference to a travel to work area shall be a reference to that area as it existed on 27th September 1984 save that the reference to the travel to work area of Workington shall be a reference to that area as it existed on 8th October 1987; and
(b)
any reference to a ward in a travel to work area in England or Wales shall be a reference to that ward as it existed on 2nd April 1988.