# The Assisted Areas Order 2007, Article 2: Interpretation


(1) In this Order—
“the 1982 Act” means the Industrial Development Act 1982; and
“the 2000 Order” means the Assisted Areas Order 2000.
(2) In Schedule 1—
(a) any reference to a local authority area in England and Wales shall be a reference to that area as it existed on 21 June 2003;
(b) any reference to a local government area in Scotland shall be a reference to that area as it existed on 21 June 2003; and
(c) any reference to a parish or a former district council in Scotland shall be a reference to that area as it existed on 31 December 1993.
(3) In Schedule 2—
(a) any reference to a ward shall be a reference to the Census Area Statistic ward relating to the 2001 Census; and
(b) any reference to a local authority area shall be a reference to that area as it existed on 21 June 2003.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2007/107/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/assisted-areas-order-2007/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

