# The Assisted Areas Order 2014, Article 2: Interpretation

Extent: E+W+S

(1) In Schedule 1, any reference to a local authority area in England and Wales shall be a reference to that area as it existed on 31st December 2011.
(2) In Schedule 2—
(a) any reference to a local government area in Scotland shall be a reference to that area as it existed on 21st June 2003;
(b) any reference to a former district in Scotland shall be a reference to that area as it existed on 31st December 1993;
(c) any reference to a single member ward in Scotland shall be a reference to that area as it existed on 21st June 2003;
(d) any reference to a local authority area in England and Wales shall be a reference to that area as it existed on 31st December 2011;
(e) any reference to a ward or an electoral division in England and Wales shall be a reference to that area as it existed on 31st December 2011.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2014/1508/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/assisted-areas-order-2014/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

