# The Bingo Duty Regulations 1988, Regulation 2: Interpretation


(1) In these Regulations, unless the context otherwise requires—
“the Act” means the Betting and Gaming Duties Act 1981;
“Collector” means the Collector of Customs and Excise, Manchester or such other officer as the Commissioners may direct;
“combined bingo” means bingo played at one place linked with bingo played at another place, as described in section 19(1) of the Act;
“duty” means bingo duty chargeable under section 17 of the Act;
“month” means a period ending on the last Sunday of each calendar month or such other period as the Commissioners direct;
“officer” means the proper officer of Customs and Excise;
“premises” includes any place whatsoever and any means of transport.
(2) In these Regulations any reference to a form prescribed in the Schedule to these Regulations includes a reference to a form to the like effect which has been approved by the Commissioners.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1988/333/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/bingo-duty-regulations-1988/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

