Article 2 Interpretation
In this Order—
-
“borough” means the borough of Blackpool;
-
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made; and
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Blackpool (Electoral Changes) Order 2002”, of which prints are available for inspection at—
(a)
the principal office of the Electoral Commission; and
(b)
the offices of Blackpool Borough Council.