OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order—

  • “borough” means the borough of Gateshead;

  • “existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made; and

any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Gateshead (Electoral Changes) Order 2004”, of which prints are available for inspection at—

(a)

the principal office of the Electoral Commission; and

(b)

the offices of Gateshead Borough Council.