# The Borough of Reading (Electoral Changes) Order 2002, Article 2: Interpretation


In this Order—
“borough” means the borough of Reading;
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made; and
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Reading (Electoral Changes) Order 2002”, of which prints are available for inspection at—
(a) the principal office of the Electoral Commission; and
(b) the offices of Reading Borough Council.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2002/2892/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/borough-of-reading-electoral-changes-order-2002/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

