Article 2 Interpretation
In this Order —
-
“borough” means the borough of Sefton;
-
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made;
-
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Sefton (Electoral Changes) Order 2003”, of which prints are available for inspection at —
- (a)
the principal office of the Electoral Commission; and
- (b)
the offices of Sefton Metropolitan Borough Council; and
any reference to a numbered sheet is a reference to the sheet of the map which bears that number.
- (a)