# The Borough of Tameside (Electoral Changes) Order 2004, Article 2: Interpretation


In this Order —
“borough” means the borough of Tameside;
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made; and
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Tameside (Electoral Changes) Order 2004”, of which prints are available for inspection at —
(a) the principal office of the Electoral Commission; and
(b) the offices of Tameside Borough Council.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/127/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/borough-of-tameside-electoral-changes-order-2004/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

