Article 2 Interpretation
In this Order —
-
“borough” means the borough of Trafford;
-
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made; and
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the Borough of Trafford (Electoral Changes) Order 2004”, of which prints are available for inspection at —
(a)
the principal office of the Electoral Commission; and
(b)
the offices of Trafford Borough Council.