# The Brightlingsea Harbour Revision (Constitution) Order 2002, Article 2: Interpretation


In this Order—
“the appointed Commissioners” (except in article 4) means the Commissioners appointed under article 3(1)(a) or 7(1) below;
“the chief executive” means the chief executive to the Commissioners;
“the Commissioners” means the Brightlingsea Harbour Commissioners;
“the harbour” means the harbour of Brightlingsea within the limits prescribed by section 13 of the Brightlingsea Harbour Order 1927; and
“the new constitution date” means 1st October 2002.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2002/2476/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/brightlingsea-harbour-revision-constitution-order-2002/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

