# The Building (Amendment) Regulations 2002, Paragraph 2: Interpretation and application


The final entry in the table above does not apply to building work which is necessary to ensure that a heat-producing gas appliance complies with the applicable requirements contained in Schedule 1 unless the appliance—
(a) has a net rated heat input of 70 kilowatts or less; and
(b) is installed in a building with no more than 3 storeys (excluding any basement).

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2002/440/schedule/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/building-amendment-regulations-2002/schedule/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

