# The Building (Scotland) Regulations 2004, Paragraph 2A


Every conversion, to which these regulations apply, which—
(a) alters the number dwellings, or the number of building units, in the building,
(b) changes the occupation or use of—
(i) a residential building to any other type of building, or
(ii) a building so that it becomes a residential building,
must meet the requirements of standard 7.2 (electric vehicle charging) in section 7, sustainability, of schedule 5.
Interpretation
In this paragraph “building unit” means a part of a building which is designed or altered to be used separately.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ssi/2004/406/schedule/6/paragraph/2A (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/building-scotland-regulations-2004/schedule-6/paragraph-2A
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

