# The Building Standards (Scotland) Amendment Regulations 1987, Regulation 2: Interpretation


In these Regulations, unless the context otherwise requires–
(a) “the building standards regulations” means the Building Standards (Scotland) Regula tions 1981 and other words and expressions have the same meaning as in the said Regulations;
(b) any reference to a Part, regulation, Table or Schedule shall be construed as a reference to a Part or regulation of, or Table or Schedule to, the building standards regulations.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1987/1231/regulation/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/building-standards-scotland-amendment-regulations-1987/regulation-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

