# Caravan Sites Act 1968, Section 16: Interpretation.

Extent: E+W+S

In this Act the following expressions have the following meanings that is to say—
“caravan” has the same meaning as in Part I of the Caravan Sites and Control of Development Act 1960, as amended by this Act;
. . .
“local authority” has the same meaning as in section 24 of the Caravan Sites and Control of Development Act 1960;
...
“planning permission” means permission under Part III of the Town and Country Planning Act 1990.
In this Act, unless the context otherwise requires—
“caravan” has the same meaning as in Part I of the Caravan Sites and Control of Development Act 1960, as amended by this Act;
“local authority” means a local authority within the meaning of the Local Government (Scotland) Act 1973 and the regional or district planning authority within the meaning of Part IX of that Act;
“the Minister” means the Secretary of State;
“planning permission” means permission under Part III or, in relation to England, Part 13 of the Town and Country Planning (Scotland) Act 1997 .

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1968/52/section/16 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/caravan-sites-act-1968/section-16
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

