# The Care Homes Regulations 2001, Regulation 28: Interpretation


In regulation 2, paragraph (1) shall have effect as if—
(a) at the end of the definition of “service user” there were added the words “, or any child who is accommodated in the care home”;
(b) the following definitions were added at the appropriate places—
““placement plan” has the meaning given to it in regulation 12 (child’s placement plan) of the Children’s Homes Regulations 2001;
“placing authority” has the meaning given to it in regulation 2(1) (interpretation) of the Children’s Homes Regulations 2001;”.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2001/3965/regulation/28 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/care-homes-regulations-2001/regulation-28
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

