# The Channel Tunnel (Carriers' Liability) Order 1998, Article 2: Interpretation


In this Order, “through train” means a train, other than a shuttle train as defined in section 1(9) of the Channel Tunnel Act 1987, which for the purposes of sections 11 and 12 of that Act is engaged on an international service, within the meaning of section 13(6) of that Act.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1998/1015/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/channel-tunnel-carriers-liability-order-1998/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

