# Charities Act 1992, Paragraph 10

Extent: E+W

For section 14 of the 1872 Act substitute—
“ Interpretation.
14 In this Act—
“charity” has the same meaning as in the Charities Act 1960;
“the Commissioners” means the Charity Commissioners;
“incorporated body” means a body incorporated under section 1 of this Act;
“the relevant charity”, in relation to an incorporated body, means the charity the trustees of which have been incorporated as that body;
“the trustees”, in relation to a charity, means the charity trustees within the meaning of the Charities Act 1960.”

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1992/41/schedule/4/paragraph/10 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/charities-act-1992/schedule-4/paragraph-10
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

