# Childcare Act 2006, Section 30: Interpretation of Part 2


In this Part—
“childcare” means—
(a)child minding or day care within the meaning of Part 10A of the Children Act 1989 (c. 41) Part 2 of the Children and Families (Wales) Measure 2010 in respect of which the provider is required to be registered under that Part;
(b)care provided by a person of a description approved in accordance with a scheme made by the Assembly under section 12(5) of the Tax Credits Act 2002 (c. 21);
“prescribed” means prescribed by regulations made by the Assembly.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2006/21/section/30 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/childcare-act-2006/section-30
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

