# Children’s Homes Act 1982 (repealed 14.10.1991), Section 12: Notices.

Extent: E+W

(1) Any notice required to be given under this Act—
(a) shall be given in writing; and
(b) may be given by post.
(2) Where any such notice is required to be given to the person carrying on a children’s home and more than one person is for the time being carrying it on, the notice may be given to any one of them; and for the purposes of section 7 of the Interpretation Act 1978 (references to “service by post”) a letter enclosing a notice under this Act to any such person or persons shall be deemed to be properly addressed if it is addressed to him or them at the home.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/1982/20/section/12 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/childrens-homes-act-1982-repealed-14101991/section-12
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

