# The Civil Procedure Rules 1998, Rule 35.2: Interpretation and definitions

Extent: E+W

(1) A reference to an ‘expert’ in this Part is a reference to a person who has been instructed to give or prepare expert evidence for the purpose of proceedings.
(2) ‘Single joint expert’ means an expert instructed to prepare a report for the court on behalf of two or more of the parties (including the claimant) to the proceedings.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1998/3132/rule/35.2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/civil-procedure-rules-1998/rule-35.2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

