# The Civil Procedure Rules 1998, Rule 6.49: Interpretation


In this Section—
(a) “convention country” means a country in relation to which there is a Civil Procedure Convention (which has the same meaning as in rule 6.31(c));
(b) “foreign court or tribunal” means a court or tribunal in a country outside of the United Kingdom; and
(c) “process server” means—
(i) a process server appointed by the Lord Chancellor to serve documents to which this Section applies, or
(ii) the process server’s agent.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1998/3132/rule/6.49 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/civil-procedure-rules-1998/rule-6.49
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

