# The Common Parts Grant (Eligible Expense Limits) Order 1987, Article 2: Interpretation


In this Order —
(a) “the residential floor area”of a building means the floor area of the following —
(i) parts of the building constructed or adapted for the use of residential occupants, unless they are occupied for some other purpose;
(ii) common parts of the building available for the use of residential occupants, whether or not in common with other occupants;
(iii) parts of the building containing facilities for the provision of services for residential occupants;
(b) references to a “floor area”mean an area calculated internally to the nearest square metre.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1987/2276/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/common-parts-grant-eligible-expense-limits-order-1987/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

