Article 19 Notice of decision
The authorising authority shall give notice of its decision and the reasons for it in writing to—
in the case of a non-ministerial order, the acquiring authority;
each remaining objector;
any person entitled to appear at the inquiry who did appear at it; and
any other person who, having appeared at the inquiry, asked to be notified of the decision.
Where a copy of the inspector’s report is not sent with the notice of the decision, the notice shall be accompanied by a copy of his conclusions and of any recommendations made by him; and if a person entitled to be notified of the decision has not received a copy of that report, he shall be supplied with a copy of it on written application made to the authorising authority within 4 weeks of the date of the decision.
In this rule “report” includes any assessor’s report appended to the inspector’s report but does not include any other documents so appended; but any person who has received a copy of the report may apply in writing to the authorising authority within 6 weeks of the publication of the notice of confirmation of the order pursuant to section 15 of the Act, or making of the order pursuant to paragraph 6 of Schedule 1 to the Act, as the case may be, for an opportunity to inspect such documents and the authorising authority shall afford him that opportunity.