Regulation 4 Amendment to the Construction Products Regulations 1991
Regulation 2(1) of the 1991 Regulations (Interpretation) shall be amended as follows—
(a)
after the definition of “certification body” there shall be added the following definition—
-
“CE marking” means the CE conformity marking referred to in regulation 5 consisting of the symbol “CE” in the form provided for in Schedule 1
- (b)
the definition of “EC mark” shall be omitted; and
- (c)
in the definition of “the Directive”, after the words “relating to construction products” there shall be added the words “as amended by Council Directive 93/ 68/EEC relating to the CE marking of construction productsf1”.
- (b)
Annotations
Footnotes
- f1
-
OJ No. L220, 30.8.93, p.1.