# The Coroners (Inquests) Rules 2013, Article 21: Examination of witnesses

Extent: E+W

Unless the coroner otherwise determines, a witness at an inquest hearing must be examined in the following order—
(a) first by the coroner;
(b) then by any interested person who has asked to examine the witness; and
(c) if the witness is represented at the inquest, lastly by the witness’s representative.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2013/1616/article/21 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/coroners-inquests-rules-2013/article-21
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

