Article 3 Interpretation
In article 2, after paragraph (2) there is added–
“(3)For the purposes of Classes A and C of article 3,
(i)a dwelling is vacant on any day if on the day it is unoccupied and substantially unfurnished; and
(ii)in considering whether a dwelling has been vacant for a period, any one period, not exceeding six weeks, during which it was not vacant shall be disregarded.”.