# The County of Derbyshire (Electoral Changes) Order 2004, Article 2: Interpretation


In this Order –
“county” means the county of Derbyshire;
“existing”, in relation to an electoral division or ward, means the electoral division or ward as it exists on the date this Order is made; and
references to wards, unless the context otherwise requires, are references to district and borough wards in the county.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2004/2811/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/county-of-derbyshire-electoral-changes-order-2004/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

