OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order –

  • “county” means the county of Durham;

  • “existing”, in relation to an electoral division or ward, means the electoral division or ward as it exists on the date this Order is made;

  • references to wards, unless the context otherwise requires, are references to district, borough and city wards in the countyf1;

  • any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the County of Durham (Electoral Changes) Order 2005”, of which prints are available for inspection at –

    1. (a)

      the principal office of the Electoral Commission; and

    2. (b)

      the offices of Durham County Council; and

    any reference to a numbered sheet is a reference to the sheet of the map which bears that number.

Annotations

Footnotes

f1

See the District of Chester-le-Street (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2503), the District of Derwentside (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2580), the City of Durham (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2579), the District of Easington (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2581), the Borough of Sedgefield (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2582), the District of Teesdale (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2583) and the District of Wear Valley (Electoral Changes) Order 1999 (S.I. 1999/2584).