OpenLegislation

Article 2 Interpretation

Original text. Later amendments are not shown.

In this Order –

  • “county” means the county of Shropshire;

  • “existing”, in relation to an electoral division or ward, means the electoral division or ward as it exists on the date this Order is made;

  • references to wards, unless the context otherwise requires, are references to district and borough wards in the countyf1; and

  • any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the County of Shropshire (Electoral Changes) Order 2004”, of which prints are available for inspection at –

    1. (a)

      the principal office of the Electoral Commission; and

    2. (b)

      the offices of Shropshire County Council.

Annotations

Footnotes

f1

See the District of Bridgnorth (Electoral Changes) Order 2000 (S.I. 2000/1417), the District of North Shropshire (Electoral Changes) Order 2000 (S.I. 2000/1419), the Borough of Oswestry (Electoral Changes) Order 2000 (S.I. 2000/1418), the Borough of Shrewsbury and Atcham (Electoral Changes) Order 2000 (S.I. 2000/1725), and the District of South Shropshire (Electoral Changes) Order 2000 (S.I. 2000/1420) as amended by the District of South Shropshire (Electoral Changes) (Amendment) Order 2000 (S.I. 2000/3364).