# Defence Reform Act 2014, Section 12: Interpretation of this Part

Status: prospective

(1) In this Part—
“company” means a company as defined in section 1(1) of the Companies Act 2006;
“contractor” has the meaning given by section 1(8);
“DE&S” has the meaning given by section 1(8);
“defence procurement” has the meaning given by section 1(8);
“defence procurement services” has the meaning given by section 1(8);
“defence purposes” has the meaning given by section 1(8);
“the departmental defence procurement undertaking” has the meaning given by section 1(8);
“formed”, in relation to a company, includes the alteration of the company's articles so as to add, remove or alter a statement of the company's objects;
“Minister of the Crown” has the same meaning as in the Ministers of the Crown Act 1975;
“property” includes interests of any description;
“publicly owned company” means a company which is—
(a)a company limited by shares in which no one other than a relevant person holds any of the shares, or
(b)a company limited by guarantee of which no one other than a relevant person is a member;
the “TUPE regulations” means the Transfer of Undertakings (Protection of Employment) Regulations 2006 (S.I. 2006/246);
“the vesting date” means a day appointed by the Secretary of State by order made by statutory instrument.
(2) In the definition of “publicly owned company” in subsection (1), “relevant person” means—
(a) a Minister of the Crown,
(b) a publicly owned company, or
(c) a nominee of a person falling within paragraph (a) or (b).

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/2014/20/section/12 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/defence-reform-act-2014/section-12
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

