# The Derbyshire (District Boundaries) Order 1988, Article 2: Interpretation


In this Order—
“borough ward” means a ward of the borough of Chesterfield;
“boundary map” means one of the 5 maps prepared by the Department of the Environment, marked “Maps of the Derbyshire (District Boundaries) Order 1988”, duly numbered for reference, and deposited in accordance with regulation 5 of the Local Government Area Changes Regulations 1976;
“county electoral division” means an electoral division of the county of Derbyshire;
“district ward” means a ward of the district of North East Derbyshire.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/1988/71/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/derbyshire-district-boundaries-order-1988/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

