Article 3
(1)
In these Rules, unless the context otherwise requires—
-
“civil servant” has the meaning assigned to it by section 63(2) of the Superannuation Act 1949 and
-
“full-time service” means, in relation to any person, such of his full-time service as would, if he had been eligible for a superannuation allowance, have been taken into account under the Superannuation Acts 1834 to 1965, and any Act amending those Acts, for the purpose of determining the amount of such allowance.
(2)
The Interpretation Act 1889 shall applies for the interpretation of these Rules as it applies for the interpretation of an Act of Parliament.