# The District of Carrick (Electoral Changes) Order 2002, Article 2: Interpretation


In this Order—
“district” means the District of Carrick;
“existing”, in relation to a ward, means the ward as it exists on the date this Order is made;
any reference to the map is a reference to the map marked “Map referred to in the District of Carrick (Electoral Changes) Order 2002”, of which prints are available for inspection at—
(a) the principal office of the Electoral Commission
(b) the offices of Carrick District Council; and
any reference to a numbered sheet is a reference to the sheet of the map which bears that number.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/uksi/2002/2594/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/district-of-carrick-electoral-changes-order-2002/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

