# Disused Burial Grounds Act 1884, Section 2: Interpretation.

Extent: E+W+S+N.I.

In this Act—
“building” includes any temporary or movable building;
“burial ground” includes any churchyard, cemetery or other ground, whether consecrated or not, which has been at any time set apart for the purpose of interment;
“disused burial ground” means any burial ground which is no longer used for interments, whether or not the ground has been partially or wholly closed for burials under the provisions of a statute or Order in Council.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukpga/Vict/47-48/72/section/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/disused-burial-grounds-act-1884/section-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

