# The Charities (Northern Ireland) Order 2007, Article 76: Interpretation of Chapter I


In this Chapter—
“incorporated body” means a body incorporated under Article 77;
“the relevant charity”, in relation to an incorporated body, means the charity the trustees of which have been incorporated as that body;
“the trustees”, in relation to a charity, means the charity trustees.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2007/9780110800677/article/76 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-charities-northern-ireland-order-2007/article-76
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

