# The Child Support Fees Regulations 2014, Regulation 6: Interpretation of this Part


For the purposes of this Part—
“child support maintenance” means child support maintenance calculated under Part 1 of Schedule 1 to the 1991 Act as amended by Schedule 4 to the 2008 Act, which has accrued on or after the date on which this regulation comes into force;
“person in receipt of child support maintenance” means a person to whom child support maintenance is paid, being a person with care (which has the meaning given in section 3(3) of the 1991 Act) or a child who makes an application under section 7(1) (right of child in Scotland to apply for assessment) of the 1991 Act.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2014/9780111106365/regulation/6 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-child-support-fees-regulations-2014/regulation-6
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

