Article 3 Interpretation
(1)
In this Order—
-
“area” means an area which is—
- (a)
in England, a district or London borough;
- (b)
in Wales, a county or county borough;
- (c)
in Scotland, a local government area;
and which is specified in the Schedule;
- (a)
-
“Lord President” means the Lord President of the Council.
(2)
In articles 4(1), (2) and (3) and 5(1) references to a person acting on the Lord President’s behalf are to a person appointed by the Lord President with the approval of the Secretary of State for Transport and the Secretary of State for Work and Pensions.