Regulation 3 Interpretation: regulated activity
(1)
In these Regulations, “regulated activity” means a radioactive substances activity.
(2)
A person does not carry on a regulated activity where the activity is a domestic activity carried on in connection with—
(a)
the person’s private dwelling; or
(b)
a place where the person is resident (whether temporarily or otherwise).
(3)
In these Regulations—
(a)
a reference to a regulated activity includes part of a regulated activity;
(b)
a reference to an “activity” is a reference to a regulated activity, or any class or description of such an activity.