# The Environmental Permitting (England and Wales) Regulations 2007, Paragraph 2: Interpretation


(1) In this Schedule, “waste incineration installation” means that part of an installation or mobile plant in which any of the following activities is carried out—
(a) the incineration of waste falling within the following provisions of Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1—
(i) sub-paragraphs (a) to (c) of Part A(1), or
(ii) sub-paragraphs (a) or (b) of Part A(2); or
(b) any other activity falling within Part 2 of Schedule 1 which is carried out in a co-incineration plant (as that term is defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1).
(2) When interpreting the Waste Incineration Directive for the purposes of this Schedule—
(a) an expression defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1 has the meaning given in that Section;
(b) except where also defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1, an expression defined in Part 1 of these Regulations has the meaning given that Part;
(c) “permit” means environmental permit;
(d) the competent authority is the regulator.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2007/9780110788760/schedule/13/paragraph/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-environmental-permitting-england-and-wales-regulations-2007/schedule-13/paragraph-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

