Paragraph 2 Interpretation
In this Schedule, “waste incineration installation” means that part of an installation or Part A mobile plant in which any of the following activities is carried on—
the incineration of waste falling within the following provisions of Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1—
paragraphs (a) to (c) of Part A(1), or
paragraph (a) or (b) of Part A(2); or
any other activity falling within Part 2 of Schedule 1 which is carried on in a co-incineration plant (as that term is defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1).
When interpreting the Waste Incineration Directive for the purposes of this Schedule—
an expression that is defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1 has the meaning given in that Section;
except where also defined in Section 5.1 of Part 2 of Schedule 1, an expression that is defined in Part 1 of these Regulations has the meaning given in that Part;
“permit” means environmental permit; and
the competent authority is the regulator.