Regulation 7 Interpretation: operate a regulated facility and operator
In these Regulations—
-
“operate a regulated facility” means—
- (a)
operate an installation or mobile plant, or
- (b)
carry on a waste operation, mining waste operation, radioactive substances activity, water discharge activity, groundwater activity, small waste incineration plant operation, solvent emission activity or flood risk activity;
- (a)
-
“operator”, in relation to a regulated facility, means—
- (a)
the person who has control over the operation of the regulated facility,
- (b)
if the regulated facility has not yet been put into operation, the person who will have control over the regulated facility when it is put into operation, or
- (c)
if a regulated facility authorised by an environmental permit ceases to be in operation, the person who holds the environmental permit.
- (a)