# The Infrastructure Planning (Onshore Wind Generating Stations) Order 2016, Article 2: Interpretation


In this Order—
“the Act” means the Planning Act 2008;
“onshore generating station” means a generating station which—
(a) is situated in England or Wales; and
(b) is not situated in waters adjacent to England or Wales up to the seaward limits of the territorial sea.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2016/9780111142769/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-infrastructure-planning-onshore-wind-generating-stations-order-2016/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

