Paragraph 1 Interpretation
In this Schedule—
-
“closing date”, in relation to a transition member, means—
- (a)
if the member is a tapered protection member of an existing scheme, the tapered protection closing date for that member; or
- (b)
if the member is not a protected member of that scheme, the scheme closing date;
- (a)
-
“full protection member”, in relation to an existing scheme, has the meaning given in paragraphs 8 and 9;
-
“protected member”, in relation to an existing scheme, means a full protection member or tapered protection member of that scheme;
-
“protection period”—
- (a)
for a full protection member of an existing scheme, has the meaning given in paragraph 6;
- (b)
for a tapered protection member of an existing scheme, has the meaning given in paragraph 11;
- (a)
-
“tapered protection closing date”, in relation to a tapered protection member of an existing scheme, has the meaning given in paragraph 3;
-
“tapered protection member”, in relation to an existing scheme, has the meaning given in paragraphs 12 and 13;
-
“transition date”, in relation to a transition member, means—
- (a)
if the member is a tapered protection member of an existing scheme, the day after the tapered protection closing date for that member;
- (b)
if the member is not a protected member of that scheme, the day after the scheme closing date or, if later, the day the person ceased to be a protected member of the scheme;
- (a)
-
“transition member” means a person—
- (a)
who is a member of an existing scheme by virtue of the person’s pensionable service under that scheme before the transition date; and
- (b)
who is a member of this scheme by virtue of the person’s pensionable service under this scheme.
- (a)