# The Payment Accounts Regulations 2015, Paragraph 1: Interpretation


In this Schedule—
“transferring payment service provider” means the payment service provider that provides the payment account from which the service is switched; and
“receiving payment service provider” means the payment service provider that provides the payment account to which the service switched.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2015/9780111140697/schedule/3/paragraph/1 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-payment-accounts-regulations-2015/schedule-3/paragraph-1
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

