Regulation 3 Interpretation
(1)
For the purposes of these Regulations—
(a)
in the case of an employer which is—
(i)
not trading for profit; or
(ii)
a charity,
any reference to “profits” in these Regulations shall be read as if it referred to “net income”;
(b)
the value of the resources of the employer may be a negative number.
(2)
In this regulation, “net income” means income after the deduction of expenditure.