Paragraph 6
The Authority must delete from the Register any SROC which–
(a)
has been revoked by it;
(b)
has been produced to it under article 5(2);
(c)
is no longer eligible to be produced to it under article 5(2);
(d)
it is asked to delete from the Register by the registered holder of the SROC; or
(e)
has been (according to the Northern Ireland authority) produced to the Northern Ireland authority by a Northern Ireland supplier under a NIRO Order,
and where a SROC is so deleted, it cannot thereafter be produced to the Authority under article 5(2).