# The Student Fees (Specification) (Scotland) Order 2011, Article 2: Interpretation


In this Order—
(a) “the 2006 Order” means the Student Fees (Specification) (Scotland) Order 2006;
(b) a “2012/13 academic year” is any academic year commencing during the period beginning on 1st August 2012 and ending on 31st July 2013 and subsequent academic years are to be construed accordingly;
(c) a “higher level course of education” is any course at a higher level, including a honours or ordinary degree course, with the exception of—
(i) a course of post-graduate studies (including a higher degree course); and
(ii) a course at a higher level in preparation for a qualification from a professional body;
(d) a “post 2011/12 student” is a student, who is not a deferred student or a new deferred student within the meaning of article 1(2) of the 2006 Order, who commences a course at a fundable body on or after 1st August 2012.

---
Source: https://www.legislation.gov.uk/sdsi/2011/9780111015162/article/2 (the official version)
Page: https://openlegislation.uk/draft-student-fees-specification-scotland-order-2011/article-2
Contains public sector information licensed under the Open Government Licence v3.0. Source: legislation.gov.uk, The National Archives.

